Fagerborgfestspillene 2018

Studentenes egen musikkfestival gikk av stablen 18. - 21. april!

Årets Fagerborgfestspillene gikk av stabelen 18.- 21- april. Studentene selv karakteriserer festivalen som «en ny kammermusikkfestival skapt av unge musikere, for et nytt publikum» og sier selv:

Vi ønsker å rekruttere et nytt publikum til den klassiske musikkarenaen og vårt mål er å bli en av hovedstadens mest dynamiske og spennende musikkarenaer!

Fagerborgfestspillene arrangeres av avgangsstudentene ved Barratt Due Musikkinstitutt.

Festspillene er initiert av unge musikere med et sterkt engasjement for å formidle den klassiske musikkarven til et yngre publikum. Vi presenterer musikere på svært høyt nivå, og samtlige konserter har gjennomførte konsepter i tråd med festivalens kunstneriske profil. 

Her finner mer informasjon, arrangemnetsoversikt og billetter.

Følg også med på deres Facebookside og Instagram: @ffestspillene1801

Vi gleder oss til en spennende festival og ønsker dem lykke til!

Les også

Mesterklassebonanza!

17. - 19. januar får vi besøk av fire internasjonale musikere som vil ha åpne mesterklasser! Velkommen!

Høststorm 2018

Velkommen til høstens store blåserfestival hvor Barratt Dues blåsere viser seg frem gjennom en uke med mesterklasser og konserter! Årets gjest er Kristian Steensrup. Det blir konsert i Ridehuset fredag kveld med Forsvarets Stabsmusikkorps.

Høyskolen Barratt Due innleder spennende samarbeid med Høyskolen Kristiania

Barratt Due musikkinstitutt signerte i juni 2018 en intensjonsavtale med Høyskolen Kristiania om en mulig innlemming av vår høyskoledrift som en del av et fremtidig kunstfaglig fakultet innen utøvende musikk og scenekunst.

– De gode lærerne inspirerte meg til å bli en av dem!

Det nærmer seg søknadsfristen for opptak til Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) - instrumentalpedagogen på Barratt Due, og vi har i den anledning tatt en prat med dagens PPU-studenter om deres opplevelse av studiet. Ordene som går igjen er givende, lærerikt og gode lærere!