Fagerborgfestspillene 2018

Studentenes egen musikkfestival gikk av stablen 18. - 21. april!

Årets Fagerborgfestspillene gikk av stabelen 18.- 21- april. Studentene selv karakteriserer festivalen som «en ny kammermusikkfestival skapt av unge musikere, for et nytt publikum» og sier selv:

Vi ønsker å rekruttere et nytt publikum til den klassiske musikkarenaen og vårt mål er å bli en av hovedstadens mest dynamiske og spennende musikkarenaer!

Fagerborgfestspillene arrangeres av avgangsstudentene ved Barratt Due Musikkinstitutt.

Festspillene er initiert av unge musikere med et sterkt engasjement for å formidle den klassiske musikkarven til et yngre publikum. Vi presenterer musikere på svært høyt nivå, og samtlige konserter har gjennomførte konsepter i tråd med festivalens kunstneriske profil. 

Her finner mer informasjon, arrangemnetsoversikt og billetter.

Følg også med på deres Facebookside og Instagram: @ffestspillene1801

Vi gleder oss til en spennende festival og ønsker dem lykke til!

Les også

Fagerborgfestspillene 2019

Årtes tema er UHØRT! Og går av stabelen 20.-23. mars 2019. Vi gleder oss stort!  

Vokalseksjonens Operaprosjekt 2019

Høyskolen Barratt Due har gleden av å invitere til Vokalseksjonens Operaprosjekt 3.-7. februar 2019 med utdrag fra Tryllefløyten!

Høststorm 2018

Velkommen til høstens store blåserfestival hvor Barratt Dues blåsere viser seg frem gjennom en uke med mesterklasser og konserter! Årets gjest er Kristian Steensrup. Det blir konsert i Ridehuset fredag kveld med Forsvarets Stabsmusikkorps.

Høyskolen Barratt Due innleder spennende samarbeid med Høyskolen Kristiania

Barratt Due musikkinstitutt signerte i juni 2018 en intensjonsavtale med Høyskolen Kristiania om en mulig innlemming av vår høyskoledrift som en del av et fremtidig kunstfaglig fakultet innen utøvende musikk og scenekunst.