Ledige stillinger

Her utlyser vi ledige stillinger ved Barratt Due musikkinstitutt.

Barratt Due musikkinstitutt har siden 1927 preget norsk musikkliv og er i dag en statsstøttet stiftelse og landets eneste private musikkhøyskole. I samsvar med mottoet «fra musikkbarnehage til konsertpodium» strekker tilbudene seg fra «musikk ved livets begynnelse» til høyskole med bachelor og master. Med mål om å skape et rom som gir et ungt talent mulighet til å ta et realistisk valg om å bli musiker, blir barn, unge og voksne studenter undervist under samme tak. Med sin spesielle struktur og sine oppsiktsvekkende resultater er skolen landets klart ledende talentutviklingsmiljø innen klassisk musikk. 

 

Ledige stillinger

Ledig 100% fast stilling som controller/regnskapsansvarlig

 

Åpen søknad

Du kan også gjerne sende oss en åpen søknad. Vår rekrutteringsbase er et viktig verktøy når vi skal fylle stillinger. Registrer deg i skjemaet under, så vil du bli kontaktet dersom det blir ledige stillinger som vi tror kan passe deg.  

Obs! Ledige stillinger ved Barratt Due musikkinstitutt blir utlyst på våre hjemmesider. Vi anbefaler at du følger med på dem og søker direkte på stillinger som er interessante for deg.

Det er lurt om du oppdaterer CV-en av og til.