Foto: Audun Berdal. Fra Barratt Dues julekonsert 25.11.2017.

Barratt Dues Store Julekonsert

Velkommen til Barratt Dues tradisjonelle julekonsert lørdag 1. desember i Oslo Domkirke!

Konserten levendegjør vårt motto «Fra musikkbarnehage til konsertpodium» med et program som presenterer fremragende utøvere i alle aldre. Symfoniorkester, ensembler og solister — i alt over 300 utøvere! 

Det blir to forestillinger, kl 16:00 og 18:30 (for billetter, trykk på lenken til konserten du ønsker). 

Obs! Musikkbarnehagen opptrer kun på forestillingen kl 16.00. Elevene fra Musikk på på Majorstuen spiller kun på forestillingen kl 18.30.

Hjertelig velkommen til konsert!

Les også

Stort engasjement rundt økt musikktilbud i skolen

Torsdag 27. september inviterte Senter for talentutvikling Barratt Due til seminar om spisset musikktilbud i skolen. Seminaret ble holdt på Sentralen i Oslo og representanter innen politikk, kultur og skolevesenet fra de største regionene var tilstede.

Høststorm 2018

Velkommen til høstens store blåserfestival hvor Barratt Dues blåsere viser seg frem gjennom en uke med mesterklasser og konserter! Årets gjest er Kristian Steensrup. Det blir konsert i Ridehuset fredag kveld med Forsvarets Stabsmusikkorps.

Ung Filharmoni

Årets prosjektuke for Ung filharmoni gikk av stablen i slutten av september. 75 musikerspirer fra hele landet var i hovedstaden for å delta i orkesterprosjektet som ble toppet med konsert i Oslo Konserthus sammen med Oslo-Filharmonien!

Ledig stilling: Kommunikasjonskonsulent

Til vårt team ved Senter for talentutvikling Barratt Due og mentorprogrammet Crescendo søker vi en kommunikasjonskonsulent i midlertidig 100 % stilling med arbeidssted på Sentralen i Oslo.