Hovedsponsor
Foto: Per Sollerman

Thormod Rønning Kvam

...instrumentparken er veldig viktig for oss pianister, og her er jeg ganske sikker på at Barratt Due er blant Norges beste!

– Jeg er utrolig fornøyd med at jeg valgte Barratt Due som studiested. Læreren var det viktigste for meg, men i etterkant ser jeg at også studentmiljøet har hatt stor betydning for min utvikling. Barratt Due har et levende, inspirerende og engasjerende studentmiljø der ikke bare studentene og lærerne brenner for musikken, men også administrasjonen. Det utøvende er alltid i fokus! Jeg tror alt dette har gitt meg et helt spesielt forhold til det å være musiker. Kammermusikk er også en uvurderlig del av studiet, og på Barratt Due har man som pianist unike muligheter til samspill både med sangere og instrumentalister på høyeste nivå.

– Noe annet jeg ønsker å fremheve, er muligheten man har til å «sy sammen» sitt eget studium, til å inkorporere egne prosjekter. Studentene er representert i alle faglige utvalg og er på den måten direkte med på å utforme innholdet i studiehverdagen. Fagerborgfestspillene – studentenes egen kammermusikkfestival – har kommet som et resultat av dette. Det finnes ikke noe skille mellom studenter og ansatte, og denne samhandlingen opplever jeg som utrolig positiv. Man blir alltid sett, og lærerne er dyktige på å gi veiledning og møte studenten på akkurat det nivået man er på. Dessuten er instrumentparken veldig viktig for oss pianister, og her er jeg ganske sikker på at Barratt Due er blant Norges beste!

Thormod Rønning Kvam, tidligere student.

Les flere referanser

Eivind Holtsmark Ringstad

Den internasjonalt anerkjente bratsjisten og tidligere student Eivind Holtsmark Ringstad avsluttet sin utdannelse ved Høyskolen Barratt Due våren 2017. Nå jobber han som freelance musiker og drømmer om å jobbe som solist.

Sigurd Greve

Oboisten Sigurd Greve startet på blokkfløyte, gikk over til saxofon og endte opp med obo. Den tidligere studenten ved Høyskolen Barratt Due, har nå fått seg fast jobb som solooboist i Bergen Filharmoniske Orkester.

Amadea Donají Herrera Reksterberg

Sopranen Amadea drømmer om å få utøve klassisk sang på et profesjonelt nivå. Interessen for musikk startet tidlig, og hun var aktiv innen sang, dans og teater gjennom hele barndommen.

Victoria Putterman

Den enkelte student får rom til å utvikle seg på sine egne personlige premisser, samtidig er miljøet veldig trygt og støttende.