Klaverseksjonen

Klaverseksjonen gir studentene en rekke muligheter til å opptre som solister og kammermusikere både internt og eksternt.

Pianistene veiledes av den erfarne klaverprofessoren Michael Endres. I tillegg til konsertopptredener med soloverker får studentene en unik sjanse til å spille kammermusikkverk i ulike besetninger.

Professor Michael Endres tilbyr gratis prøvetimer for interesserte søkere. Kontakt Michael Endres for avtale.

– Instrumentparken er veldig viktig for oss pianister, og her er jeg ganske sikker på at Barratt Due er blant Norges beste, sier tidligere klaverstudent Thormod Rønning Kvam, og fortsetter: Det utøvende er alltid i fokus! Jeg tror alt dette har gitt meg et helt spesielt forhold til det å være musiker. Kammermusikk er også en uvurderlig del av studiet, og på Barratt Due har man som pianist unike muligheter til samspill både med sangere og instrumentalister på høyeste nivå.

Akkompagnement av sangere og tekstfortolkning er også en viktig del av studiet, slik at studentene står best mulig rustet til en allsidig fremtidig utøverkarriere.


Hør professor i klaver Michael Endres
 spille Gershwins’ Rhapsody in Blue sammen med høyskolestudentene i Universitetets aula 23. september 2017. Dirigent er Eivind Aadland.

Ansatte