Som lærer har hun undervist barn og ungdommer i flere år. Gran har holdt orkesterkurs, korpskurs og mange seminarer for ulike aldersgrupper.

Marie Solum Gran

Fagområde

Horn

Avdeling

Musikkskolen, Musikk på Majorstuen

Stilling

Hornlærer

Kontaktinformasjon

Telefon:

959 46 274

Marie Solum Gran underviser i waldhorn ved Musikk på Majorstuen og Musikkskolen.

Hun har en bachelor og en master ved Norges musikkhøgskole, ved professor Frøydis Ree Wekre. Gran har også et diplom ved Hochschule für Musik, Theater und Medien Hannover, ved professor Markus Maskuniitty og har deltatt på et Erasmus-program ved Universität der Künste Berlin ved professor Christian-Friedrich Dallmann.

Gran har jobbet som profesjonell utøver og spilt tuttihorn og solohorn med mange av symfoniorkestrene i Norge. Hun har erfaring fra konserter, turneer og innspillinger med ulike ensembler. I tillegg til frilansoppdrag i ulike sjangere ved institusjonene Oslo-Filharmonien, Kringkastingsorkestret og Den Norske Opera & Ballett. Marie har spilt med Det Norske Kammerorkester siden 2009, hun har spilt konserter og turneer med Trondheim Jazzorkester og ellers medvirket på prosjekter og utgivelser innen samtidsmusikk, pop, rock, filmmusikk. Hun er medlem i ensemblet NyNorsk Messingkvintett.