Hovedsponsor

Barneorkesteret og Musikklek får støtte fra Sparebankstiftelsen

Tusen takk til Sparebankstiftelsen DNB for støtten! Midlene vil bidra til at et enda større mangfold av barn kan ta del i musikkgleden! 

Vi er så takknemlige for at Barneorkesteret Barratt Due og Musikklek har fått tildelt støtte til sine prosjekter. Barneorkesteret gjester i disse dager fire av Deichmans bibliotek rundt om i Oslo og holder konsert for andre barn. Dette er en fantastisk mulighet til å synliggjøre barn som er glad i å drive med orkester og klassisk musikk. Å spille så mange konserter gir stort læringsutbytte og spilleglede for våre nåværende elever, noe som gir motivasjon slik at barna ønsker å fortsette med musikk. Barneorkesteret har som mål å holde flere gratiskonserter i fremtiden.  

Musikklek på Barratt Due er en introduksjon til musikk for de minste som er viktig for rekruttering til Barneorkesteret og, på lengre sikt, til de profesjonelle orkestrene. Med støtten fra Sparebankstiftelsen vil vi kunne tilby kurset Musikklørdag til rabattert pris, slik at enda flere barn og familier får mulighet til å utforske musikkens magi sammen. 

 

Om Barneorkesteret Barratt Due

Barneorkesteret er et strykeorkester for barn i 3. og 4. klasse ved instrumentalopplæringen som ønsker et ekstra musikalsk tilbud. Orkesteret øver lørdager kl. 10.00 – 12.00 og spiller flere konserter i året. Orkesteret har hatt mange spennende prosjekter de siste årene, i samarbeid med profesjonelle aktører, og spilt musikk som spenner fra barokk til klassisk og samtidsmusikk.

 

Om Musikklek

Alle som kjenner Musikkbarnehagen Barratt Due vil nå se at det ukentlige tilbudet har endret navn til Musikklek. Det er for å synliggjøre selve aktiviteten; Musikklek som et helårstilbud, gjerne over flere år, for grupper etter alder. Nytt for våren 2024 er Musikklørdag, et musikktilbud på utvalgte lørdager der barn og foresatte opplever musikkens univers gjennom varierte musikkaktiviteter som blant annet sang, dans, og spill på egnede instrumenter.