Mirjam Helene Kringen-Torberntsson er en allsidig musiker med erfaring med flere ulike sjangre, men har en forkjærlighet for duo-formatet piano og sang

Mirjam Helene Kringen-Torberntsson

Fagområde

Klaver

Avdeling

Musikkskolen

Kontaktinformasjon

Telefon:

400 90 900

Mirjam Helene Kringen-Torberntsson er høyskolelektor i bi-instrument/klaver ved Musikk på Majorstuen.

Mirjam Kringen-Torberntsson lærer elevene å spille piano, men også hvordan de kan bruke pianoet som et verktøy for å utvikle gehøret og tilegne seg bedre teoretisk forståelse. Hun er utdannet musikkpedagog og akkompagnatør med mastergrad ved Norges musikkhøgskole og har allsidig erfaring med ulike sjangre, klassisk, musikaler og kabaret, men har en forkjærlighet for duo-formatet piano og sang.

Kringen-Torberntsson har medvirket i flere konserter i regi av Rikskonsertene og Den Kulturelle Spaserstokken, og har turnert Norge rundt med konserter og barneforestillinger.

Hun har lang pedagogisk erfaring. Før Mirjam Kringen-Torberntsson begynte å undervise ved Musikk på Majorstuen har hun vært tilknyttet flere kulturskoler og musikklinjer ved ulike videregående skoler som lærer, samt talentutviklingsprogammet for unge musikere ved Norges musikkhøgskole.