Mattias Lundqvist er utdannet kontrabassist og var utøvende musiker i de norske symfoniorkestrene i 10 år før han la bassen på hyllen og ble administrator på heltid.

Mattias Lundqvist

Fagområde

Utviklingskoordinator

Kontaktinformasjon

Telefon:

905 60 701

Mattias Lundqvist er avdelingsleder og ansvarlig for studieprogrammene ved Unge Talenter. Han er også ansvarlig for at undervisningen, faste rutiner og andre aktiviteter ved Unge Talenter går som planlagt fra dag til dag. 

Mattias Lundqvist er utdannet kontrabassist og var utøvende musiker i de norske symfoniorkestrene i 10 år før han la bassen på hyllen og ble produsent og administrator på heltid. Han har det daglige ansvaret for lærere, seksjonsledere og administrativt ansatte i avdelingen, og leder samtidig arbeidet med å videreutvikle studieprogrammene og lage aktivitetsplaner for elever ved Unge Talenter både i Oslo og Bergen.

For at flere elever i andre deler av landet skal få et bedre utdanningstilbud der de bor, samarbeider han også tett med Senter for talentutvikling . 

Mattias Lundqvist har tidligere vært festivalsjef ved Storbandfestivalen i Sandvika i Akershus, orkesterdirektør for Det Norske Blåseensemble og rektor ved Kulturskolen i Vestby og Kulturskolen i Fredrikstad.

Mattias Lundqvist har vært ansatt ved Barratt Due musikkinstitutt siden 2013.