Jon Halvor Lund underviser i fagott. Han er alternerende solofagottist ved Den Norske Opera & Ballett og medlem i Oslo Kammerakademi.

Jon Halvor Lund

Fagområde

Kammermusikk

Avdeling

Unge Talenter

Kontaktinformasjon

Telefon:

926 16 223

Jon Halvor Lund studerte ved Norges musikkhøgskole og Hochschule für Musik, Theater und Medien Hannover i Tyskland, med Torleiv Nedberg, Eirik Birkeland og Dag Jensen som fagottlærere.

Lund er alternerende solofagottist ved Den Norske Opera & Ballett og underviser også i fagott på Musikkonservatoriet ved Norges arktiske universitet i Tromsø. Før han kom til Operaorkesteret i 2014, var han solofagottist i Kristiansand symfoniorkester i ti år. Han har tidligere jobbet to år som alternerende solofagottist i symfoniorkesteret i Barcelona, Spania og hatt årsvikariat i Oslo-filharmonien.

Som solist har Jon Halvor opptrådt med kolleger fra både Operaorkestret og Kristiansand Symfoniorkester, samt med Orquesta Lirica Lado B i Buenos Aires, Argentina. Som kammermusiker spiller han jevnlig i Operaorkesterets Kammermusikkonserter og er fast medlem av Oslo Kammerakademi.