Alessandro Caprotti underviser i fagott ved Musikk på Majorstuen og er fast medlem av Oslo Kammerakademi.

Alessandro Caprotti

Fagområde

Fagott

Avdeling

Musikkskolen

Kontaktinformasjon

Telefon:

942 67 375

Alessandro Caprotti har vært solofagottist i Kringkastingsorkesteret, og har også spilt i blant andre Orchestre National de Lyon, City of Birmingham Symphony Orchestra og i Den Norske Opera og Ballett. Han underviser i fagott ved Musikk på Majorstuen.

Han har studert i Milano med Oscar Meana og senere i Lyon med Carlo Colombo. I 2009 ble han solofagottist i Kringkastingsorkesteret. Han har også spilt i blant annet Orchestre National de Lyon, City of Birmingham Symphony Orchestra og Den Norske Opera og Ballett. Han er fast medlem av Oslo Kammerakademi og har med dette ensemblet vært med på flere plateinnspillinger. Han har også deltatt flere ganger i Risør Kammermusikkfest og i Kringkastingsorkesterets Kammerkonsertene.

Ved siden av den individuelle undervisningen i fagott omfatter Caprottis arbeidsoppgaver ved Musikk på Majorstuen blant annet samspill, forberedelse til orkesterprosjekter, interpretasjoner og rekruttering av fagottelever.

Alessandro Caprotti underviser ved Musikk på Majorstuen, og har også et vikariat som universitetslektor ved Norges musikkhøgskole.