Foto: Fra Midgardkonkurransens Facebook-side

Midgardkonkurransen 2018

Mange Unge Talenter-elever deltok i årets Midgardkonkurranse og vi gratulerer samtlige med innsatsen!

Lørdag 8. og søndag 9. september ble årets Midgardkonkurransen holdt, og mange av våre Unge Talenter-elever deltok. Vi gratulerer samtlige med innsatsen! Hele 4 av 13 priser gikk til deltakere fra Unge Talenter!

Her kan du se hele resultatlista.

Pianist Mikhail Zaruykin vant den høythengende Midgardprisen:

 

Den første Midgardkonkurransen ble arrangert i Horten i 2012, og siden den gang har konkurransen blitt arrangert årlig. Rundt 60 unge talenter under 19 år møtes til musikalsk kappestrid! 

I mai ble også Midgards første komposisjonspris delt ut, og vinneren var tidligere Unge Talenter- elev (2011-2017) Vigdis Verhees. Les mer her. 

 

Foto: Midgardkonkurransens Facebook-side

Les også

Midgardkonkurransen 2019

Vi gratulerer alle elever fra Barratt Due musikkinstitutt som deltok i Midgardkonkurransen i år!

Gleder seg til læring og lek på sommersamling

De neste dagene deltar 80 unge musikere på sommersamlingen for Ung Filharmoni på Rønningen Folkehøgskole. Deltakerne møtes for å utvikle seg faglig, i tillegg til at samlingen er en viktig sosial arena for de unge musikerne. Vi har snakket med to av deltakerne som forteller om sine opplevelser fra Ung…

Stort kulturstipend for barn og unge

Ånun Lund Rej Stiftelse deler ut støtte til talenter innenfor klassisk musikkutøvelse og komponering, tegning/maling, kreativ skriving og mellomfolkelig forståelse. Søknadsfrist 1. mai.

Høststorm 2018

Velkommen til høstens store blåserfestival hvor Barratt Dues blåsere viser seg frem gjennom en uke med mesterklasser og konserter! Årets gjest er Kristian Steensrup. Det blir konsert i Ridehuset fredag kveld med Forsvarets Stabsmusikkorps.