Kom og hør på våre avgangsstudenter!

Velkommen til eksamenskonserter med studenter fra Høyskolen Barratt Due!

 Fra og med 22. mai til 13. juni skal våre dyktige studenter opp til eksamen i sine hovedinstrumenter: klarinett, bratsj, trompet, fiolin, klaver, sang, trombone og cello. Studentene som skal ha eksamenskonsert fullfører enten master- eller bachelorstudiet på Høyskolen Barratt Due våren 2019.
Eksamenskonsertene har fri entré og vi ønsker både store og små hjertelig velkommen. 

Du kan lese mer om eksamenskonsertene her.

 

Vi ønsker alle våre studenter lykke til på eksamen! 

Les også

Gleder seg til læring og lek på sommersamling

De neste dagene deltar 80 unge musikere på sommersamlingen for Ung Filharmoni på Rønningen Folkehøgskole. Deltakerne møtes for å utvikle seg faglig, i tillegg til at samlingen er en viktig sosial arena for de unge musikerne. Vi har snakket med to av deltakerne som forteller om sine opplevelser fra Ung…

Høytidelig markering for avgangsstudentene

Det ble både taler, musikalske innslag og kake da Høyskolen Barratt Due inviterte til vitnemålsseremoni og avslutning av studieåret 2018-2019.

Bli med på Dirigentløftet!

Drømmer du om å dirigere symfoniorkestre rundt om i landet? Da kan du søke om opptak til prøvedirigering for elitesatsingen Dirigentløftet. Søknadsfristen er 1. juni.

Young Musician 2019

Fire elever fra Barratt Due musikkinstitutt deltok under den internasjonale musikkonkurransen Young Musician i Tallinn, og vi gratulerer dem med hver sin pris!