Høytidelig markering for avgangsstudentene

Det ble både taler, musikalske innslag og kake da Høyskolen Barratt Due inviterte til vitnemålsseremoni og avslutning av studieåret 2018-2019.

Til tonene av Wilhelm Peterson-Bergers Sommarsång fra Frösöblomster kom avgangsstudentene i prosesjon inn i Kammersalen ved Barratt Due musikkinstitutt. Seremonien inneholdt blant annet taler og velvalgte ord fra rektor og kunstnerisk leder ved instituttet, Stephan Barratt-Due, og leder for Høyskolen Barratt Due, Bjørn Einar Halvorsen, samt musikalske innslag fra Eirin Rognerud, Iris Maidre Aarvik og Joachim Kwetzinsky.

Høydepunktet var riktignok den høytidelige utdelingen av vitnemål til avgangsstudentene, der både representanter fra høyskoleadministrasjonen og rektoratet ved instituttet var representert. I tillegg til det fysiske vitnemålet, fikk studentene blomster, pins, håndtrykk, klemmer og rungende applaus fra publikum, som bestod av medstudenter og ansatte ved instituttet.
Hele arrangementet ble avrundet med servering av mat og drikke i Stuen, samt en imponerende kake til ære for studentene.

Årets avgangsstudenter ved Høyskolen Barratt Due er:

4-årig Bachelorprogram i utøvende musikk
Andrés Maurette, bratsj
Gabriel Gjerpe, trombone
Hans Kristian Ven Røstad, klaver
Ida Knutsen, klarinett
Inga Sofie Jørgensen, sang
Karoline Nygaard, sang
Kristine Legernæs, klarinett
Rasmus Cornelius Hansen, fiolin
Malene Flataker, trompet

1-årig påbygningsstudium på bachelornivå (i samarbeid med NMH)
Malena Katarina Sølvberg Breistein, sang

Utveksling på Erasmus+-programmet
Sofia Morano, fiolin

2-årig Masterprogram i utøvende musikk (i samarbeid med NMH)
Iris Maidre Aarvik, bratsj
Malin Rosa Mertens, cello
Elia Kaden, fiolin

Videreutdanning musikkpedagog 0-8 år
Ann Karine Rindal
Krystyna Spinek
Zsuzsanna Derzsi-Horvath

Gratulerer til alle sammen, og lykke til videre!

  • Rektor og kunstnerisk leder ved Barratt Due musikkinstitutt, Stephan Barratt-Due, ønsket velkommen under vitnemålsseremonien.

Les også

Gleder seg til læring og lek på sommersamling

De neste dagene deltar 80 unge musikere på sommersamlingen for Ung Filharmoni på Rønningen Folkehøgskole. Deltakerne møtes for å utvikle seg faglig, i tillegg til at samlingen er en viktig sosial arena for de unge musikerne. Vi har snakket med to av deltakerne som forteller om sine opplevelser fra Ung…

Kom og hør på våre avgangsstudenter!

Velkommen til eksamenskonserter med studenter fra Høyskolen Barratt Due!

Bli med på Dirigentløftet!

Drømmer du om å dirigere symfoniorkestre rundt om i landet? Da kan du søke om opptak til prøvedirigering for elitesatsingen Dirigentløftet. Søknadsfristen er 1. juni.

Young Musician 2019

Fire elever fra Barratt Due musikkinstitutt deltok under den internasjonale musikkonkurransen Young Musician i Tallinn, og vi gratulerer dem med hver sin pris!