Høytidelig markering for avgangsstudentene

Det ble både taler, musikalske innslag og kake da Høyskolen Barratt Due inviterte til vitnemålsseremoni og avslutning av studieåret 2018-2019.

Til tonene av Wilhelm Peterson-Bergers Sommarsång fra Frösöblomster kom avgangsstudentene i prosesjon inn i Kammersalen ved Barratt Due musikkinstitutt. Seremonien inneholdt blant annet taler og velvalgte ord fra rektor og kunstnerisk leder ved instituttet, Stephan Barratt-Due, og leder for Høyskolen Barratt Due, Bjørn Einar Halvorsen, samt musikalske innslag fra Eirin Rognerud, Iris Maidre Aarvik og Joachim Kwetzinsky.

Høydepunktet var riktignok den høytidelige utdelingen av vitnemål til avgangsstudentene, der både representanter fra høyskoleadministrasjonen og rektoratet ved instituttet var representert. I tillegg til det fysiske vitnemålet, fikk studentene blomster, pins, håndtrykk, klemmer og rungende applaus fra publikum, som bestod av medstudenter og ansatte ved instituttet.
Hele arrangementet ble avrundet med servering av mat og drikke i Stuen, samt en imponerende kake til ære for studentene.

Årets avgangsstudenter ved Høyskolen Barratt Due er:

4-årig Bachelorprogram i utøvende musikk
Andrés Maurette, bratsj
Gabriel Gjerpe, trombone
Hans Kristian Ven Røstad, klaver
Ida Knutsen, klarinett
Inga Sofie Jørgensen, sang
Karoline Nygaard, sang
Kristine Legernæs, klarinett
Rasmus Cornelius Hansen, fiolin
Malene Flataker, trompet

1-årig påbygningsstudium på bachelornivå (i samarbeid med NMH)
Malena Katarina Sølvberg Breistein, sang

Utveksling på Erasmus+-programmet
Sofia Morano, fiolin

2-årig Masterprogram i utøvende musikk (i samarbeid med NMH)
Iris Maidre Aarvik, bratsj
Malin Rosa Mertens, cello
Elia Kaden, fiolin

Videreutdanning musikkpedagog 0-8 år
Ann Karine Rindal
Krystyna Spinek
Zsuzsanna Derzsi-Horvath

Gratulerer til alle sammen, og lykke til videre!

  • Rektor og kunstnerisk leder ved Barratt Due musikkinstitutt, Stephan Barratt-Due, ønsket velkommen under vitnemålsseremonien.

Les også

Søknadsportalene er åpne!

Nå kan du søke om opptak til Barratt Due musikkinstitutt for undervisningsåret 2020-2021!

Skisserer den optimale forhistorien

Er det mulig å lage et utdanningsløp som vil sikre kvalitetsnivået til morgendagens musikere slik at de klarer seg i det tøffe arbeidslivet de skal inn i?

En ledig plass i Nasjonalt talentutviklingstiltak på klaver 2020

Er du mellom 12 og 19 år og spiller klaver? Har du ambisjoner for spillet ditt og ønsker å utvikle deg med andre på ditt nivå? Nå kan pianister fra Stavanger søke plass i Senter for talentutviklings nasjonale klavertiltak for ambisiøse og ekstra motiverte pianister!

Ny styreleder ved Barratt Due musikkinstitutt

Harald Norvik er ny styreleder for Stiftelsen Barratt Due musikkinstitutt. Sammen med resten av styret skal han sette sitt preg på hvordan instituttet skal se ut i fremtiden.