Hovedsponsor

Barratt Due får gave på 35 millioner fra Sparebankstiftelsen til oppussing

Det er en stor glede å kunne meddele at Barratt Due musikkinstitutt i forbindelse med 100-årsjubileet i 2027, har fått en meget generøs pengegave til oppussing og modernisering av den røde sveitservillaen i Lyder Sagens gate, selve hjertet til musikkinstituttet!

Det er Sparebankstiftelsen DNB som med denne gaven muliggjør en total renovering av huset, slik at instituttet langt på vei vil kunne møte kravene til universell utforming av bygg.

– Huset er utrolig viktig for institusjonen. Miljøet er enestående og har frembrakt en rekke solister av topp internasjonalt nivå, uttaler Anders Bjørnsen, avdelingsleder i Sparebankstiftelsen DNB, til Aftenposten.

Det er gjort et innledende arbeid med å kartlegge behov og muligheter for utbedring av lokalene. Nå kan dette arbeidet fortsette. Oppussingen sikter mot å gjøre instituttet mer tilgjengelig for alle, både studenter og ansatte, men også gjester og konsertpublikum. Med dette initiativet beveger Barratt Due seg mot et enda mer inkluderende og tilgjengelig miljø for musikkutdanning.

Vi er svært takknemlige for denne generøse gaven – og retter en stor takk til Sparebankstiftelsen DNB.

Les mer om Sparebankstiftelsen.