Marina Pliassova har bred erfaring som utøver og klaverpedagog. Ved siden av å undervise og holde mesterklasser for studenter i Norge og utenlands er hun også fagbokforfatter.

Marina Pliassova

Fagområde

Klaver, seksjonsleder klaver Unge Talenter Barratt Due

Avdeling

Unge Talenter

Kontaktinformasjon

Marina Pliassova har bred erfaring som pianist og akkompagnatør. Hun er en anerkjent klaverpedagog, og elevene hennes utmerker seg stadig vekk blant de beste i nasjonale og internasjonale konkurranser. Selv har hun også vunnet flere pianokonkurranser, blant annet førstepris i en konkurranse for utøvende musikkpedagoger i Russland i 1990.

Hun er utdannet ved College of Art i Irkutsk og ved Musikkonservatoriet i Novosibirsk, og er medlem av Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening. Tidligere har Pliassova arbeidet som klaverpedagog og distriktsmusiker i Lofoten, og i tre år fra 1995 underviste hun i videregående skole/musikklinjen og ved Kulturskolen i Tromsø.

Pliassova driver utstrakt samarbeid med pedagoger og pianister ved flere norske og utenlandske læresteder, hvor hun holder mesterklasser, foredrag og seminarer. Hun har publisert flere vitenskapelige artikler og utgitt både skjønnlitteratur og fagbøker i Norge og i Russland.

Marina Pliassova er lektor og leder for klaverseksjonen ved Unge Talenter. Hun har vært tilknyttet Barratt Due musikkinstitutt siden 1998.

Les mer om Marina Pliassova på marinapliassova.com