Cora Durmann

Unge dirigenter søkes!

Programmet Unge Dirigenter Barratt Due er del av en stor nasjonal dirigentsatsing. Nå søker vi deltakere til undervisningsåret 2018/19! Søknadsfrist 12. august.

Dirigentsatsingen er initiert av Dextra Musica/Sparebankstiftelsen DNB i samarbeid med Talent Norge. 

Det arrangeres 6 mesterklasser i året med 8 aktive deltakere per skoleår. Øvre aldersgrense er 19 år, men det er mulig å gå ut over denne ved ledige plasser.

Søknadsfrist søndag 12. august!

Les mer om programmet og søk plass her

Dirigenten har en nøkkelrolle i alle orkestre, kor og korps. For at hele vårt musikalske økosystem skal virke – fra nybegynner til profesjonell – er vi avhengige av tilgang på kompetente og motiverte dirigenter til alle typer ensembler og i hele landet. Vi er derfor veldig glade for kunne gå inn i et utviklingsprogram for morgendagens dirigenter. Denne satsingen vil være med å bidra til et rikt musikkliv i hele landet og at flere norske dirigenter kan hevde seg på et høyt internasjonalt nivå. – Maria Mediaas Jørstad, daglig leder i Talent Norge

Les mer om Talent Norges satsning på dirigenttalenter her

Les også

Høyskolen Barratt Due innleder spennende samarbeid med Høyskolen Kristiania

Barratt Due musikkinstitutt signerte i juni 2018 en intensjonsavtale med Høyskolen Kristiania om en mulig innlemming av vår høyskoledrift som en del av et fremtidig kunstfaglig fakultet innen utøvende musikk og scenekunst.

– De gode lærerne inspirerte meg til å bli en av dem!

Det nærmer seg søknadsfristen for opptak til Praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) - instrumentalpedagogen på Barratt Due, og vi har i den anledning tatt en prat med dagens PPU-studenter om deres opplevelse av studiet. Ordene som går igjen er givende, lærerikt og gode lærere!

Fagerborgfestspillene 2018

Studentenes egen musikkfestival gikk av stablen 18. - 21. april!

Solveig Kringlebotn har fått opprykk til professor

Vi gratulerer vår internasjonalt anerkjente sanglærer Solveig Kringlebotn som har fått personlig opprykk til professor!