Strykerkonferansen 2019

Senter for talentutvikling Barratt Due, Trondheim Kommunale Kulturskole og NTNU har gleden av å invitere til nasjonal Strykerkonferanse i Trondheim 21. - 22. mars 2019.

Vi ønsker å samle lærere, pedagoger og nøkkelpersoner med høy kompetanse og stort engasjement til et løft for
strykerfeltet og morgendagens strykere.

Fjorårets konferanse ga et godt overblikk over talenttilbudet i regionene og viktige problemstillinger for utvikling
av unge strykere. I år ønsker vi å gå i dybden på utvalgte temaer.

Med utgangspunkt i strykertalenter opp til 19 års alder spør vi:

  • Hvor viktig er samspill for talentutvikling?
  • Hvordan kan godt kroppsarbeid gi bedre teknikk?
  • Hva motiverer unge musikere, dansere og idrettsutøvere til å satse?
  • Talentfull øving – hva betyr det i praksis?
  • Hvordan kan Hjernemat og fysisk aktivitet gjøre unge musikere bedre?
  • Hvordan jobbes det med samspill og samhandling i Trondheim?

Det er noen av spørsmålene som skal belyses og diskuteres med stor takhøyde, og til konferansen kommer en rekke sterke navn for å bidra med innlegg og delta i diskusjonene. Men vi ønsker også å høre dine innspill!

For hvem: Pedagoger, fagpersoner, utøvende musikere og ledere med stort engasjement for talentutvikling.

Sted: Dokkhuset, Dokkparken 4, 7014 Trondheim

Program: Konferansen går over to dager fra kl. 11 torsdag til kl. 16 fredag, og vil romme foredrag, panel-samtaler, workshops og sosialt samvær. Se HER for programdetaljer.

Påmelding: Fristen for påmelding har nå gått ut (har du spørsmål, ta kontakt med Siri

Overnatting: Konferansen har avtale med Thon Hotel Nidaros om overnatting og har reservert rom til kr. 995 (enkeltrom) / kr. 1195 (dobbeltrom) pr. natt inkl. kveldsmat. Benytt reservasjonsnummer 27800491 ved bestilling via nidaros.booking@olavthon.no eller telefon 73 87 01 30. Siste frist for bestilling med rabattert pris er 15. februar 2019.

Vi gleder oss og håper å se deg i Trondheim!

 

 

Les også

Slitsomt på en god måte

31. mai – 2. juni møttes 13 unge pianister fra hele landet til første samling i det nyoppstartede prosjektet Nasjonalt Klavertiltak. Det ble en helg preget av gode tips, nye bekjentskaper og, ikke minst, hard jobbing.

Deling i sentrum

Visste du at det er lurt å bevege seg før en konsert? Eller at trening etter øving kan bidra til bedre innlæring? Innleggene under årets Strykerkonferanse spente vidt – fra kosthold, fysisk aktivitet og Timani, til motivasjon, talentfull øving – og samhandling i fotball og musikk.

Tallet er 13!

Det var så mange ambisiøse og motiverte søkere til Senter for talentutviklings nasjonale klavertiltak at juryen slet med å velge. Det ble derfor 13 deltagere i stedet for ti.

Faglig bredde på årets klaverkonferanse

Foredrag av Liv Glaser, mesterklasse med Leif Ove Andsnes og innlegg av Wolfgang Plagge var bare noe av det som var med på å gi inspirasjon og skape engasjement hos 40 deltakerne på årets klaverkonferanse i Bergen, som kunne by på bredere faglig innhold enn foregående år.