Vil du være øvingselev til PPU-studentene på Barratt Due?

Øvingsskolen er for alle som har lyst å lære å spille og synge. Her blir du undervist av PPU-studenter som blir veiledet av lærere på Barratt Due.

I år kan elever i alderen 7-12 år søke som har lyst å spille/synge følgende instrumenter:

  • Sang
  • Fiolin
  • Slagverk

NB! Du må ha ditt eget instrument.

 

Mandager kl. 16.00 – 19.00

Undervisningen foregår på mandager mellom kl. 16.00 – 19.00 (Du må være tilgjengelig i hele tidsrommet). Du får en fast ukentlig spilletime. I tillegg til spilletimen, er det ulike gruppetimer, samspill og konsertprosjekter.

 

Søknadsfrist: 22. juni

Pris for undervisningsåret 2018/19 er kr 2 000

 

Les også

Høyskolen Barratt Due innleder spennende samarbeid med Høyskolen Kristiania

Barratt Due musikkinstitutt signerte i juni 2018 en intensjonsavtale med Høyskolen Kristiania om en mulig innlemming av vår høyskoledrift som en del av et fremtidig kunstfaglig fakultet innen utøvende musikk og scenekunst.

10 000 timer & 22,5 minutter

Med over 100 ivrige deltakere, spennende og inspirerende innlegg, gode diskusjoner og ikke minst mye humor, gikk Blåserkonferansen 2018 av stabelen 7. - 8. juni i Stavanger. Mange spørsmål ble belyst, og noen av temaene som ble livlig diskutert var undervisning, øving og tilrettelegging for talentene.

GDPR

EUs forordning for personvern, GDPR – The General Data Protection Regulation, blir norsk lov sommeren 2018. Dette innebærer nye regler for personvern og behandling av personopplysninger. Barratt Due musikkinstitutt har startet prosessen med å gjennomgå systemer og rutiner for å ivareta de nye bestemmelsene.

Blåserkonferansen 2018

Senter for talentutvikling Barratt Due, Stavanger kulturskole og Universitetet i Stavanger har gleden av å invitere til årets nasjonale blåserkonferanse i Stavanger 7. - 8. juni 2018.