Reymert har utviklet en undervisningsmetode som gir elevene en dyp indre musikalitet, enestående motoriske og kognitive ferdigheter samt en enorm motivasjon og musikalsk vilje.

Thorn Magnus Reymert

Fagområde

Fiolin

Avdeling

Musikkskolen

Kontaktinformasjon

Thorn Magnus Reymert er fiolinist, pedagog, orkesterleder og konsetmester. Han er tilknyttet Barratt Due gjennom jobben som fiolinlærer ved Musikk på Majorstuen. 

Reymert studerte ved Norges Musikkhøgskole med professor Ørulf Boye Hansen og Kolbjørn Holte. Senere flyttet han til Nederland og tok en mastergrad ved Fontys konservatorium, Tilburg med professor Chris Duiendam.

Han har bred musikalsk bakgrunn med erfaring fra mange musikalske sjangere. Som ung turnerte han landet rundt med bandet Wæx og senere har han jobbet med mange av landets fremste improvisasjonsmusikere.

Som pedagog har han gjort seg bemerket over hele Europa med sine resultater. Ved siden av sin stilling på Barratt Due og Musikk på Majorstuen har Reymert bygget opp Nor59 strykeinstitutt — med strykere i alle aldre og på alle nivåer. I 2016 startet samarbeidet mellom Nor59 og The Feel Harmony, et symfoniorkester basert i Krakow og Wien ledet av den internasjonalt anerkjente fiolinisten og dirigenten Stefan Plewniak. Reymert virker her som konsertmester. Samarbeidet har resultert i en rekke turneer i inn og utland, to cd-innspillinger og hyppig konsertvirksomhet over hele Europa. Han er også kunstnerisk leder for Ung Sinfonietta Nord, et orkester bestående av unge musikere fra hele Nord-Norge. For å gjennomføre store prosjekter blir Reymert støttet av blant andre Kavlifondet og Dextra.