Marit Osnes Aambø er blant annet utdannet som sanger, men er som daglig leder for Oslo Camerata fulltidssysselsatt med administrasjon og ledelse.

Marit Osnes Aambø

Fagområde

Daglig leder for Oslo Camerata

Avdeling

Administrasjon

Kontaktinformasjon

Telefon:

926 57 002

Marit Osnes Aambø er daglig leder for Oslo Camerata, Barratt Dues eget kammerorkester.

Osnes Aambø er utdannet som klassisk sanger ved Statens Operaskole og privat sangundervisning hos blant annet Aase Nordmo Løvberg, Ingrid Bjoner og Vera Rozsa i London. I tillegg har hun studert administrasjon og ledelse ved Norges musikkhøgskole.

Hun er administrativt ansvarlig for Oslo Camerats aktiviteter. Planlegging og gjennomføring av orkesterets konsertprosjekter, økonomi, markedsføring, arbeidsavtaler og søknader om prosjektstøtte er noen av hennes oppgaver og ansvar. I tillegg er hun reiseleder i forbindelse med Oslo Cameratas konserter og turneer i Norge og utlandet, samt sekretær i styre og programråd. 

Hun debuterte i Universitetets Aula i 1977 og har senere hatt solistroller ved Den Norske Opera, ved ulike kirkemusikkfremførelser i tillegg til flere egne konsertprosjekter i Aulaen og Gamle Logen. Hun har turnert i USA og for Rikskonsertene, og gitt ut to soloplater hovedsakelig med norsk musikk.

Marit Osnes Aambø er tidligere styremedlem i Musikernes Fellesorganisasjon og Fond for lyd og bilde. Til daglig administrerer hun Oslo Camerata fra sitt kontor i Lyder Sagens Gate 2 ved Barratt Due musikkinstitutt.

 

Les mer om Oslo Camerata