Det jeg liker best ved jobben min er å se nysgjerrigheten og entusiasmen mange barn legger for dagen når de begynner å spille et instrument. Min viktigste oppgave er å ivareta elevenes motivasjon og gi dem så gode musikalske verktøy som mulig.

Leyla Peker-Nielsen

Fagområde

Fløyte

Avdeling

Musikkskolen

Kontaktinformasjon

Telefon:

463 20 418

Leyla Peker-Nielsen er en etterspurt frilansfløytist og har de siste årene blant annet opptrådt med Kringkastingsorkesteret, Det Norske Blåseensemble og Den Norske Opera og Ballet. I tillegg underviser hun i fløyte og samspill ved Musikkskolen. 

Hun har utøvende mastergrad fra Norges Musikkhøgskole, hvor hun studerte under Andrew Cunningham og Per Flemström. Tidligere studerte hun ved Musikhögskolan i Malmö under Anders Ljungar-Chapelon. Hun har også vært utvekslingsstudent et år i Paris under Celine Nessi og Pierre Dumail. I tillegg har hun tatt pedagogisk utdanning ved Barratt Due musikkinstitutt. 

De siste årene har hun vikariert jevnlig i Kringkastingsorkesteret, Det Norske Blåseensemble, Den Norske Opera og Ballett, Helsingborgs Symfoniorkester, Jönköpings Sinfonietta og Malmö Operaorkester.

Leyla Peker-Nielsen har vært ansatt som høyskolelektor ved Barratt Due musikkinstitutt siden 2016.