Ingunn Tennøe er pianist og underviser i samspill ved Musikk på Majorstuen. Hun har et sterkt engasjement, og brenner for at barn og unge skal få utvikle seg og blomstre som musikere og mennesker.

Ingunn Tennøe

Fagområde

Klaver

Avdeling

Musikkskolen

Stilling

Lærer i samspill og kammermusikk

Kontaktinformasjon

Telefon:

481 49 674

Ingunn Tennøe er pianist og underviser ved Musikk på Majorstuen. Hun har selv vært elev ved Unge Talenter Barratt Due, med Marina Pliassova som lærer. 

Tennøe har en mastergrad i utøvende klaver fra Norges musikkhøgskole med lærere Einar Henning Smebye og Håvard Gimse. Hun har også studert et år på Manhattan School of Music med fullt stipend fra Dobloug stiftelse. Ved siden av klaverstudiene har Tennøe tatt Muntlig fortelling ved Høgskolen i Oslo og European Chamber Music Course gjennom den Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Tennøe har lang erfaring innen musikkformidling. Hun turnerer stadig med Den kulturelle skolesekken og har gjort konserter for barn og unge i flere av konserthusene i Norge. Tennøe var bosatt i Cambridge i Storbritannia fra 2015 til 2019 der hun drev sin egen skole med klaverundervisning for barn og unge. Nå er hun tilbake i Norge og underviser både ved Barratt Due musikkinstitutt og nye Lillestrøm kulturskole. Tennøe jobber også som låtskriver og har stadig nye prosjekter på gang. Hennes lidenskap er å formidle musikk, gjennom utøvelse og undervisning.

Ingunn Tennøe ble ansatt ved Barratt Due høsten 2019 og skal undervise i samspill og kammermusikk ved Musikk på Majorstuen. 

Les mer om Tennøe på hennes hjemmeside.