Som kommunikasjonskonsulent er August Steiro ansvarlig for blant annet nettsider, sosiale medier, markedsføring og alt trykt og digitalt materiale ved Barratt Due musikkinstitutt.

August Steiro

Fagområde

Kommunikasjon

Avdeling

Stab

Stilling

Kommunikasjonskonsulent

Kontaktinformasjon

Telefon:

929 88 577

August Steiro har erfaring fra IT og markedsføringsbransjen, og har tidligere jobbet som blant annet nettredaktør, webansvarlig, digital markedsfører, IT-konsulent m.m. Han er en livsglad musikk-, kunst- og kulturelsker.

Som kommunikasjonskonsulent ved Barratt Due musikkinstitutt håndterer han oppgaver knyttet til sosiale medier, markedsføring, grafisk design, video- og fotoproduksjon, og tekstproduksjon til alle flater. Steiro er webmaster for barrattdue.no og har ansvaret for vedlikehold og oppdatering av nettsiden. Som kommunikasjonskonsulent er han involvert i kommunikasjonsoppgaver for alle Barratt Dues avdelinger, samt andre prosjekter instituttet er knyttet til. 

August Steiro er vikar for kommunikasjonsansvarlig Benedicte Knudtzen, og som kommunikasjonskonsulent er han en del av staben ved Barratt Due musikkinstitutt. Han har sin arbeidsplass i tredje etasje i Lyder Sagens gate 2.