Søk på stillingen som nestleder for Musikkskolen Barratt Due nå!

Ledig stilling: Nestleder for Musikkskolen Barratt Due

Vil du være med og tilrettelegge for et godt læringsmiljø for morgendagens musikere sammen med kreative og dyktige kollegaer? Da burde du søke på stillingen som nestleder ved Musikkskolen Barratt Due!

Musikkskolen Barratt Due søker etter nestleder i 100% fast stilling. Nestlederen vil ha administrative ledelsesoppgaver, herunder personalansvar for deler av lærerpersonalet og være leders stedfortreder. Dokumentert erfaring eller kompetanse fra ledelse og personaladministrasjon er en forutsetning, og gjerne kunnskap og erfaring fra musikk-, kultursektoren og/eller skoleverket. Daglig arbeidssted er for tiden Majorstuen skole.

Musikkskolen Barratt Due består av underavdelingene Musikkbarnehagen, Instrumentalundervisningen 6-9 år, Orkesterplass og Musikk på Majorstuen skole. Musikkskolen har cirka 50 lærere/18 årsverk i undervisning, til sammen cirka 1 årsverk for seksjonsledere for klaver/vokal, blås/slagverk, stryk, bi-instrument/kor/teori, og cirka 3 årsverk i ledelse og administrasjon. Undervisningspersonalet, administrasjonen og lederne samarbeider med øvrige virksomheter ved Barratt Due musikkinstitutt, Musikk på Majorstuen/Majorstuen skole og andre samarbeidspartnere.

Les mer om stillingen og send inn din søknad her!

Les også

Store forventninger til Klavertiltaket

Kenneth Tran (16) er det eneste nye tilskuddet til årets nasjonale klavertiltak. Han håper at tiltaket vil gi motivasjon og muligheter til å drive med musikk resten av livet.

– Ikke bare glitter og jubel

Hvilket råd ville du gitt deg selv som 15-åring for å forberede deg best mulig på musikerlivet?

Går for seier med poplåt

Operabrødrene Solli-Tangen er tilbake i MGP-sirkuset. Men poplåta Out of Air er noe av det vanskeligste de to klassiske sangerne har prøvd seg på.

La barnet ditt utfolde seg med musikk, lek, dans og sang!

Vi har ledige plasser i baby- og 1-årsgruppene våre. Søk plass i dag!