Bli med i vår design-konkurranse

Design profilen for FagerborgFestspillene 2019 og vinn 10 000 kr!

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres av avgangsstudenter ved Barratt Due musikkinstitutt. Neste års festival vil foregå 20. – 23. mars 2019 og har temaet UHØRT.

Vi ser etter grafiske designere, gjerne elever, studenter eller freelancere, som vil lage et totalt festivaldesign, og vi tilbyr 10 000 kr for jobben.

Det eneste vi har er en logo og trenger blant annet:

Vinneren vil bli promotert gjennom festivalprofilen.

 

Interessert?

Send noen ord om deg/dere selv til fagerborgfestspillene@gmail.com innen 15. oktober 2018.

 

Fagerborgfestspillene 2019: “Uhørt”

“Uhørt” er et ord som kan ha mange betydninger. Hvis man kobler dette ordet sammen med musikk så vil folk flest tenke noe man ikke har hørt før, men nå skal få gleden av å oppleve. En annen betydning er at noe er langt ifra allment akseptert. Hva er det i musikken som kan være “Uhørt”? Finnes det stilarter i dag som er “Uhørt”? Er det noe som var “Uhørt”, men i dag er helt akseptert? Hva kan være “Uhørt” i dagens postmodernistiske samfunn? Hva er musikk, og lager den lyd i det hele tatt? I tillegg til å opplyse og moralisere folk vil vi også utfordre publikum på hva som regnes som rett og galt, vakkert eller avskyelig, godt eller ondt. Forhåpentligvis går de hjem med nye tanker om hva som kan aksepteres eller ikke.

 

Fagerborgfestspillene

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival skapt av unge musikere. Vi ønsker å rekruttere et nytt publikum til den klassiske musikkarenaen og vårt mål er å bli en av hovedstadens mest dynamiske og spennende musikkarenaer. Festspillene er initiert av unge musikere med et sterkt engasjement for å formidle den klassiske musikkarven til et yngre publikum. Vi presenterer musikere på svært høyt nivå, og samtlige konserter har gjennomførte konsepter i tråd med festivalens kunstneriske profil. 

 

 

Tidligere profiler: 

2018 Re;act:

    

 

Se også nettside: fagerborgfestspillene.no

2017 Kammermusikk i møte med andre kunstformer:

 

2016:

  

2015 Gnist:

   

 

2014 Grensespill:

 

Les også

Stort engasjement rundt økt musikktilbud i skolen

Torsdag 27. september inviterte Senter for talentutvikling Barratt Due til seminar om spisset musikktilbud i skolen. Seminaret ble holdt på Sentralen i Oslo og representanter innen politikk, kultur og skolevesenet fra de største regionene var tilstede.

Høststorm 2018

Velkommen til høstens store blåserfestival hvor Barratt Dues blåsere viser seg frem gjennom en uke med mesterklasser og konserter! Årets gjest er Kristian Steensrup. Det blir konsert i Ridehuset fredag kveld med Forsvarets Stabsmusikkorps.

Ung Filharmoni

Årets prosjektuke for Ung filharmoni gikk av stablen i slutten av september. 75 musikerspirer fra hele landet var i hovedstaden for å delta i orkesterprosjektet som ble toppet med konsert i Oslo Konserthus sammen med Oslo-Filharmonien!

Ledig stilling: Kommunikasjonskonsulent

Til vårt team ved Senter for talentutvikling Barratt Due og mentorprogrammet Crescendo søker vi en kommunikasjonskonsulent i midlertidig 100 % stilling med arbeidssted på Sentralen i Oslo.