Laster Hendelser

Regionsseminar 3. oktober 2019 i regi av Senter for talentutvikling Barratt Due

Morgendagens musiker - hva er den optimale forhistorien?Sentralen i Oslo, 3.oktober 2019

Torsdag 03. oktober
kl. 11:00

Morgendagens musiker – hva er den optimale forhistorien?

Sentralen i Oslo 3. oktober 2019

 

Senter for talentutvikling følger opp fjorårets seminar om spisset satsing på musikk i skolen med et nytt seminar til høsten om «Morgendagens musiker – hva er den optimale forhistorien?»

Hvordan ser veien frem til det profesjonelle musikklivet ut – fra det første møtet med instrumentet via begynneropplæring og fordypning til spisset fordypning, forutdanning og høyere utdanning?

Hva trengs av tilbud og egeninnsats? Og hva kjennetegner de gode eksemplene og miljøene?

Seminaret har som mål i å dele kunnskap og erfaringer, diskutere mulighetene og motivere til videre arbeid med spisset fordypning for utøvende musikere opp til 19 år.

Det blir også noen oppdateringer på Senterets arbeid, samt nasjonale talenttiltak og et omreisende øvingsseminar – som begge springer ut av talentkonferansene innen klaver, blås og stryk.

Praktisk informasjon

Senteret dekker reise og opphold for inntil 2 stk. personer pr. region (Stavanger, Trondheim, Tromsø, Bergen og Kristiansand). Regionen må selv bli enige om hvem dette skal gjelde, og sørge for å bestille flybilletter i god tid før seminaret. Hotellovernatting for de som skal dekkes av Senteret organiseres av Siri S. Lindgaard. Navn og e-post må sendes til siri.schmidt.lindgaard@bdm.no innen 23.august.

For deltakere utenom dette kan hotellovernatting hos Scandic Victoria Oslo bestilles ved å oppgi bookingkode BSTI021019 via e-post victoriaoslo@scandichotels.com eller telefon 24 14 70 00. Priser pr. rom er 940/1 990. Rabatterte priser gjelder frem til 3.september 2019.

Alle deltakere må melde seg på seminaret via TicktetCo. Uten fullført påmelding vil ikke deltakelsen bli registrert.

Kontaktpersoner:

Siri Schmidt Lindgaard – siri.schmidt.lindgaard@bdm.no/ 958 82 249

Anders Hall Grøterud – anders.groterud@bdm.no/ 922 51 445