Laster Hendelser

Inspirasjonsforedrag – Senter for talentutvikling Barratt Due

Foto: Tommy Zaferes Senter for talentutvikling Barratt Due har gleden av å invitere Talent Norges satsninger til et inspirasjonsforedrag om talentutvikling i idretten triatlon. Norsk triatlon har hatt et stort løft de siste årene, og gått fra ungdomssatsing til verdenstoppen på 8 år. Senest søndag 8.september vant bergenseren Gustav Iden VM-gull i Nice. Under foredraget vil det diskuteres overføringsverdier fra idrett til musikk. Foredraget ledes av Arild Tveiten, sportssjef for Norges Triatlonforbund, i samarbeid med Anders Hall Grøterud, leder for…

Torsdag 03. oktober
kl. 14:55

Foto: Tommy Zaferes

Senter for talentutvikling Barratt Due har gleden av å invitere Talent Norges satsninger til et inspirasjonsforedrag om talentutvikling i idretten triatlon. Norsk triatlon har hatt et stort løft de siste
årene, og gått fra ungdomssatsing til verdenstoppen på 8 år. Senest søndag 8.september vant bergenseren Gustav Iden VM-gull i Nice. Under foredraget vil det diskuteres overføringsverdier fra idrett til musikk.

Foredraget ledes av Arild Tveiten, sportssjef for Norges Triatlonforbund, i samarbeid med Anders Hall Grøterud, leder for Senter for talentutvikling.

Ettersom foredraget er en del av et heldagsseminar vil dørene åpnes ca. kl. 14:55. Foredraget er beregnet til å vare i ca. 45 min. Det vil også være et gruppearbeid i etterkant av foredraget med oppgaver relatert til tematikken. 

Påmeldingsfrist: 26.september 2019

Vi ber om at alle som ønsker å få med seg inspirasjonsforedraget melder seg på via TicketCo.

Dersom du har spørsmål i forbindelse med påmelding bes du kontakte Siri Schmidt Lindgaard (siri.schmidt.lindgaard@bdm.no).