Laster Hendelser

Åpen dag ved Musikk på Majorstuen

Velkommen til Åpen dag ved Musikk på Majorstuen!

Lørdag 27. januar
kl. 11:30
Majorstuen skole, Bogstadveien 74

Vi inviterer Oslos barn og unge i alderen 6-14 år med foreldre til en spennende musikalsk opplevelsesdag! Her kan du spille sammen med andre, komponere til film, få prøvetime, lære musikkteori, bi-instrument og synge i kor. Du kan også treffe andre musikkinteresserte og gå på hyggelig kafé som er åpen hele dagen.

Konserter
Her får du høre konsert med strykeorkestrene og blåseensemblene ved Musikk på Majorstuen.

Prøvetimer hovedinstrument
Hvis du spiller bratsj, cello og kontrabass kan du få prøvetime på hovedinstrumentet ditt. Her blir du kjent med hvordan vi underviser, og du kan få råd om hvordan du kan øve videre for å utvikle deg på instrumentet ditt.

Musikk i teori og praksis
Alle elever ved Musikk på Majorstuen lærer å bruke pianoet og stemmen som sine verktøy i hørelære og musikkforståelse. På Åpen dag kan du på en unik og levende måte oppleve hvordan fagene teori, kor og brukspiano knyttes sammen for å gi forståelse for musikkens underliggende struktur og oppbygning.

Uansett om du er nybegynner eller har kommet lengre på instrumentet ditt er du velkommen til oss den 27. januar for inspirasjon, læring og opplevelse.

Påmelding aktiviteter
Selve Åpen dag er gratis og åpen for alle. Men du må melde deg på for å delta på de forskjellige aktivitetene. Du melder deg på de forskjellige aktivitetene på selve dagen i kaféen. 

Velkommen!