Unge Talenter får besøk av musikere fra Berlinfilharmonien!

Lørdag 6. januar kommer solo-oboisten i Berlinfilharmonien, Christoph Hartmann til Barratt Due!

Med seg har han sine kolleger Luiz Filipe Coelho (fiolin), Walter Küssner (bratsj) og Daniel Kurz (klarinett), i tillegg til cellisten Øyvind Gimse fra Trondheim. Besøket skjer i forbindelse med et samarbeid med Konstknekt-prosjektet

Det blir mesterklasse, undervisning og informasjon om Berlinfilharmonien/Konstknekt. Senere på kvelden blir det konsert i Kammersalen kl 19:00.

Opplegg:

  • Mesterklasse/undervisning kl 10-16 (Orkestersalen, Stuen, Kammersalen og Studio 22)
  • Konsertøving i Kammersalen fra kl 16
  • Konsert kl 19 i Kammersalen

Les også

Stort engasjement rundt økt musikktilbud i skolen

Torsdag 27. september inviterte Senter for talentutvikling Barratt Due til seminar om spisset musikktilbud i skolen. Seminaret ble holdt på Sentralen i Oslo og representanter innen politikk, kultur og skolevesenet fra de største regionene var tilstede.

Høststorm 2018

Velkommen til høstens store blåserfestival hvor Barratt Dues blåsere viser seg frem gjennom en uke med mesterklasser og konserter! Årets gjest er Kristian Steensrup. Det blir konsert i Ridehuset fredag kveld med Forsvarets Stabsmusikkorps.

Ung Filharmoni

Årets prosjektuke for Ung filharmoni gikk av stablen i slutten av september. 75 musikerspirer fra hele landet var i hovedstaden for å delta i orkesterprosjektet som ble toppet med konsert i Oslo Konserthus sammen med Oslo-Filharmonien!

Bli med i vår design-konkurranse

Design profilen for FagerborgFestspillene 2019 og vinn 10 000 kr!