Unge Talenter får besøk av musikere fra Berlinfilharmonien!

Lørdag 6. januar kommer solo-oboisten i Berlinfilharmonien, Christoph Hartmann til Barratt Due!

Med seg har han sine kolleger Luiz Filipe Coelho (fiolin), Walter Küssner (bratsj) og Daniel Kurz (klarinett), i tillegg til cellisten Øyvind Gimse fra Trondheim. Besøket skjer i forbindelse med et samarbeid med Konstknekt-prosjektet

Det blir mesterklasse, undervisning og informasjon om Berlinfilharmonien/Konstknekt. Senere på kvelden blir det konsert i Kammersalen kl 19:00.

Opplegg:

  • Mesterklasse/undervisning kl 10-16 (Orkestersalen, Stuen, Kammersalen og Studio 22)
  • Konsertøving i Kammersalen fra kl 16
  • Konsert kl 19 i Kammersalen

Les også

Høyskolen Barratt Due innleder spennende samarbeid med Høyskolen Kristiania

Barratt Due musikkinstitutt signerte i juni 2018 en intensjonsavtale med Høyskolen Kristiania om en mulig innlemming av vår høyskoledrift som en del av et fremtidig kunstfaglig fakultet innen utøvende musikk og scenekunst.

Vil du være øvingselev til PPU-studentene på Barratt Due?

Øvingsskolen er for alle som har lyst å lære å spille og synge. Her blir du undervist av PPU-studenter som blir veiledet av lærere på Barratt Due.

10 000 timer & 22,5 minutter

Med over 100 ivrige deltakere, spennende og inspirerende innlegg, gode diskusjoner og ikke minst mye humor, gikk Blåserkonferansen 2018 av stabelen 7. - 8. juni i Stavanger. Mange spørsmål ble belyst, og noen av temaene som ble livlig diskutert var undervisning, øving og tilrettelegging for talentene.

Steinway Piano Festival 2018

Gratulerer til vår flotte pianolærer Marina og hennes fantastisk flinke elever som gjorde det skarpt i årets Steinway Piano Festival!