Unge Talenter får besøk av musikere fra Berlinfilharmonien!

Lørdag 6. januar kommer solo-oboisten i Berlinfilharmonien, Christoph Hartmann til Barratt Due!

Med seg har han sine kolleger Luiz Filipe Coelho (fiolin), Walter Küssner (bratsj) og Daniel Kurz (klarinett), i tillegg til cellisten Øyvind Gimse fra Trondheim. Besøket skjer i forbindelse med et samarbeid med Konstknekt-prosjektet

Det blir mesterklasse, undervisning og informasjon om Berlinfilharmonien/Konstknekt. Senere på kvelden blir det konsert i Kammersalen kl 19:00.

Opplegg:

  • Mesterklasse/undervisning kl 10-16 (Orkestersalen, Stuen, Kammersalen og Studio 22)
  • Konsertøving i Kammersalen fra kl 16
  • Konsert kl 19 i Kammersalen

Les også

Blåserkonferansen 2018

Senter for talentutvikling Barratt Due, Stavanger kulturskole og Universitetet i Stavanger har gleden av å invitere til årets nasjonale blåserkonferanse i Stavanger 7. - 8. juni 2018.

Birgitta er Årets Virtuos!

Den 15-årige cellisten Birgitta Elisa Oftestad kan smykke seg med tittelen Årets Virtuos, 100 000 kr og er Norges kandidat i den internasjonale konkurransen Eurovision Young Musicians i Edinburgh i august.

Ledig stilling som akkompagnatør

Barratt Due musikkinstitutt søker etter akkompagnatør(er) ved Høyskolen, Unge Talenter og Musikkskolen i inntil 100% stilling.

Inspirasjon og nye impulser på Strykerkonferansen

- Jeg har lyst til å være i et fellesskap, jeg har lyst til å samarbeide og jeg har lyst til å bli inspirert av dere alle! Sigyn Fossnes var en av mange som stod på scenen under årets Strykerkonferanse på Voksenåsen.