Unge Talenter - et veksthus for morgendagens musikere!

Informasjon

Et veksthus for morgendagens musikere, der spesielt interesserte, talentfulle og allerede langt komne barn og unge til og med 19 år tilbys instrumental- eller vokalundervisning, teoriundervisning og ensembleaktiviteter.

Barratt Due Unge Talenter er et ledende talentmiljø i Norge og kan vise til fremragende resultater på internasjonalt nivå gjennom mange år. Unge Talenter gir et svært omfattende utøvende tilbud og er spesielt tilrettelagt med tanke på senere utøvende studier på høyest mulig nivå.

Barratt Due Unge Talenter er åpent for søkere fra hele Norge og utlandet, og har et komplett utvidet program for elever på ungdomsskoletrinnet og i videregående skole; i Oslo ved instituttet, og i Bergen i samarbeid med Bergen Kulturskole og Griegakademiet. For alle andre har vi et intenst talenttilbud som går over 10-12 helger og er tilrettelagt for elever langveisfra i kombinasjon med regionale og lokale talentprogrammer. For elever i barneskolealder anbefaler vi Musikk på Majorstuen.

Barratt Due Unge Talenter samarbeider om musikkundervisningen ved Musikklinjen på Edvard Munch videregående skole, og kan derigennom tilby opp til 10 elever pr årstrinn et helt nytt og unikt fordypningstilbud på et svært høyt nivå.

Oversikt over tilbudene.

Unge Talenter er rettet mot elever på høyt nivå som tar sikte på videre musikkstudier.

Elever i barneskolealder anbefaler vi å søke Musikk på Majorstuen. I enkelttilfeller kan grunntilbudet ved Unge Talenter være et alternativ.
Elever i ungdomsskolealder anbefaler vi også å søke Musikk på Majorstuen. Dette tilbudet kan også kombineres med Unge Talenter.
Elever i videregående skoles alder anbefaler vi Edvard Munch VGS i kombinasjon med Unge Talenter.
Elever med fullført videregående skole anbefaler vi Høyskolestudier.

Orkesterplass kan du søke om dersom du ikke har anledning følge Unge Talenter, men ønsker å delta i orkestertilbudet ved instituttet.

Hovedmålgruppe
Klaver, Fiolin, Bratsj, Cello, Kontrabass, Fløyte, Obo, Klarinett, Fagott, Horn, Trompet, Trombone, Tuba og sang.

Semesteravgift
Unge Talenters tilbud er subsidierte fra Kunnskapsdepartementet. Hver elev betaler en egenandel som semesteravgift, uansett hvilket tilbud man går på.
For skoleåret 2016/2017 er semesteravgiften kr 6400,-

Prøvespill, søknad og opptak

For mer informasjon om prøvespillet, søknadsskjema m.m, se her.

Les mer

Kontakt oss

For mer utfyllende informasjon må du gjerne kontakte oss. Klikk her for å få utfyllende kontaktinformasjon.

Les mer
EnglishNorsk

Nyheter:

Sibeliusprisvinner Jorma Panula i møte med unge dirigenter

Les mer

Juniororkesteret spiller under Ultima-festivalen 15. september med tre urfremføringer!

Les mer

Duo Dynamo er vinnere av Midgardprisen 2017!

Les mer

De Unges Lindemanpris til Sandra Lied Haga!

Les mer

Samarbeidspartnere:


 

 

 


Støttespillere:

I samspill med: