Unge Talenter - et veksthus for morgendagens musikere!
Skriv ut

Barratt Due Unge Talenter i Bergen

Barratt Due musikkinstitutt inviterer alle strykertalenter fra 9 - 15 år til å prøvespille til samarbeidsprosjektet mellom Bergen Kulturskoles fordypningsprogram og Barratt Due Unge Talenter avd. Bergen. Strykertalenter allerede i Bergen Kulturskoles fordypningsprogram oppfordres spesielt til å søke om et utvidet tilbud, men andre motiverte er også velkomne til å prøvespille.

I tillegg til det elevene allerede mottar/vil motta i kulturskolens fordypningsprogram, vil de få tilbud om mer tid med sin hovedinstrumentlærer og 12 seminarlørdager i året i Bergen.  Alle elever under 16 år kan dermed få utvidet hovedinstrumentundervisning, teori, kammermusikk, kammerorkester, konserter, mesterklasser, interpretasjoner og mer!

Tilbudet vil også kunne bety invitasjoner til utvalgte nasjonale prosjekter og store prosjekter i regi av Barratt Due musikkinstitutt og dennes samarbeidspartnere.
 
Ved å gå inn på våre andre sider om Unge Talenter vil du kunne lese om programmet Unge Talenter i Oslo. Tilsvarende som tilbys ved Barratt Due Unge Talenter i Oslo, vil samlet også tilbys i Bergen! (Unntaket er de større orkestrene som av naturlige årsaker kun kan tilbys i Oslo)

Søk deg til tilbudet ved å fylle ut søknadsskjemaet. Vi vil ta nærmere kontakt med deg.

Prøvespill blir på Bergen kulturskole 28. april 2017.

Søknadsfrist 15. februar 2017.

EnglishNorsk

Nyheter:

Sibeliusprisvinner Jorma Panula i møte med unge dirigenter

Les mer

Juniororkesteret spiller under Ultima-festivalen 15. september med tre urfremføringer!

Les mer

Duo Dynamo er vinnere av Midgardprisen 2017!

Les mer

De Unges Lindemanpris til Sandra Lied Haga!

Les mer

Samarbeidspartnere:


 

 

 


Støttespillere:

I samspill med: