Ledige stillinger ved Barratt Due musikkinstitutt

Barratt Due musikkinstitutt har siden 1927 preget norsk musikkliv og er i dag en statsstøttet stiftelse og landets eneste private musikkhøyskole. I samsvar med mottoet «fra musikkbarnehage til konsertpodium» strekker tilbudene seg fra «musikk ved livets begynnelse» til høyskole med bachelor og master. Med mål om å skape et rom som gir et ungt talent mulighet til å ta et realistisk valg om å bli musiker, blir barn, unge og voksne studenter undervist under samme tak. Med sin spesielle struktur og sine oppsiktsvekkende resultater er skolen landets klart ledende talentutviklingsmiljø innen klassisk musikk. 136 medarbeidere fordelt på 55 årsverk gir et unikt tilbud til over 550 elever og studenter fordelt på 4 avdelinger.

--------------------------------------------------------------------------------Deltidsjobb innen kommunikasjon/grafisk design

Vi ser etter en person som kan avlaste vår kommunikasjonskonsulent på enkelte områder innen kommunikasjon og grafisk design, samt noe forefallende arbeid, foto/film/redigering o.l.

Les mer
EnglishNorsk

Nyheter:

Flere Barratt Due-navn blant vinnerne av Sparre Olsen-konkurransen 2017

Les mer

Unge Talenter-eleven Bjørg Pas vant 1. pris i Young Musician 2017 i Estland!

Les mer

Tony Lee tildelt 3. plass i Nordic Piano Competition

Les mer

Jumu Europa Nord-Øst: Flere Barratt Due-elever blant prisvinnerne!

Les mer

Samarbeidspartnere:


 

 

 


Støttespillere:

I samspill med: