Skriv ut

Tove Doornbos

Tove Doornbos er seksjonsleder for musikkbarnehage og videreutdanning i førskole-/grunnskolepedagogikk. Hun er således ansvarlig for det pedagogiske opplegget i Barratt Dues musikkbarnehager og er selv lærer ved denne avdelingen, som har grupper for barn i alderen 0-6 år. Tove Doornbos er også hovedlærer for studenter som tar videreutdanning i musikkbarnehage- og grunnskoledidaktikk.

Blant arbeidsoppgavene til Doornbos er musikkbarnehageundervisning, praksis og veiledning for studenter i musikkbarnehage grupper, klaverundervisning i Musikkskoleavdelingen, undervisning av bachelor og videreutdanningsstudenter i fagdidaktikk rettet mot barn i alderen 0 til 6 år, undervisning av bachelorstudenter i musikkproduksjon rettet mot barn i alderen 0 til 6 år og hun produserer årlige konserter for og med førskolebarn

I tillegg holder hun egne kurs for førskolelærere med temaet musikk og barn, og utga i 2000 boka "Min egen musikkbarnehage". Hun var redaktør for boken "Lekende samspill: Musikkbarnehagen på Barratt Due" som ble gitt ut høsten 2014.

 

EnglishNorsk

Nyheter:

Sibeliusprisvinner Jorma Panula i møte med unge dirigenter

Les mer

Juniororkesteret spiller under Ultima-festivalen 15. september med tre urfremføringer!

Les mer

Duo Dynamo er vinnere av Midgardprisen 2017!

Les mer

De Unges Lindemanpris til Sandra Lied Haga!

Les mer

Samarbeidspartnere:


 

 

 


Støttespillere:

I samspill med: